-
Samoobslužná firemná reštaurácia a digitálny svet
Môže jedlo chutiť aj bez obsluhy? Zákazník si ho vyberie z inteligentného výdajného zariadenia, ohreje a skonzumuje priamo z obalu, alebo si ho naloží na tanier. A to všetko v príjemnom prostredí. O ďalších výhodách samoobslužnej reštaurácie sme sa rozprávali s Ing. Milanom Hutkaiom, zakladateľom spoločnosti la bouche CULINARY spol. s r.o.
Čítať ďalej... -
Aplikácia Top Horeca
Milí naši priaznivci a čitatelia, máme pre vás zdarma aplikáciu Top Horeca, ktorú môžete mať poruke kedykoľvek počas 24 hodín denne.
Čítať ďalej... -
Slováci sú najlepší výrobcovia medu na svete
V septembri minulého roku sa konal v juhoamerickom Santiago de Chile 48. medzinárodný včelársky kongres Apimondia. V rámci neho tu svoje vzorky medov poslali chovatelia včiel a výrobcovia medu z celého sveta. Konkrétne išlo o 203 vzoriek medu z 30 krajín, z ktorých do finále postúpilo 61 medov.
Čítať ďalej... -
Spoznajte TOP wellness trendy pre rok 2024
Trendy sa neustále menia. A to rovnako v oblasti módneho a automobilového priemyslu, spotrebnej techniky, potravinárstva, ale rovnako aj v oblasti zdravia a wellness. Pokým počas minulého roku rezonovala línia otužovacích kúpeľov, kolagénových nápojov...
Čítať ďalej... -
Milujete syr? A nájdete tu svoj najobľúbenejší?
Na svete existuje viac ako tisíc druhov syra. Líšia sa širokou škálou chutí, textúrou, vzhľadom, výživovými hodnotami i postupom výroby. Nič to však nemení na skutočnosti, že syr patrí medzi najobľúbenejšie potraviny. Vyhľadávajú ho bežní konzumenti, deti, ale aj ľudia túžiaci po pôžitku z výnimočných chutí a gurmáni.
Čítať ďalej... -
Keď pivo, tak aj víno... Kedykoľvek a kdekoľvek
Nealkoholické sekty či perlivé vína sa postupne udomácňujú na slovenskom i českom trhu. Tiché nealkoholické vína, obľúbené najmä v USA, si zatiaľ veľkú popularitu nezískali.
Čítať ďalej...